Onze ambassadeurs

Bart D'Hondt

Ambassadeur BE-FLORIST (Vlaanderen)

Bart D'Hondt van Bloemen D'Hondt uit Ronse is een creatieve geest die steeds op zoek is naar nieuwe manieren om bloemen te combineren en te presenteren. Zijn passie voor bloemen en planten is duidelijk te merken in zijn werk. Zijn klanten waarderen zijn oog voor detail en zijn vaardigheid om hun wensen tot leven te brengen. Hij wil het mooie floristenberoep promoten door op een spontane en ludieke manier mensen warm te maken om bloemen te (ver)kopen.

Davy Fredrix

Ambassadeur BE-FLORIST (Vlaanderen)

Davy Fredrix van Puur Passie uit Tollembeek is een goedlachse florist met het hart op de juiste plaats. Van bloemen maakt hij met pure passie de mooiste boeketten. Sinds september 2023 staat hij ook opnieuw voor de klas om zijn ruime kennis en ervaring door te geven aan de leerlingen van de tuinbouwschool.

Max Hurtaud

Ambassadeur BE-FLORIST (Brussel)

Max Hurtaud uit Vilvoorde is een Floral Event Designer die vol enthousiasme aparte en exclusieve bloemcreaties ontwerpt. Hij is voornamelijk gefocust op professionele training geven en eventdecoratie. Hij is geduldig,  nieuwsgierig en geeft keer op keer het beste van zichzelf om te blijven groeien. Hij behaalde in 2020 het brons op het Belgisch kampioenschap Bloemsierkunst. Hij wil zijn visie op en zijn passie voor de bloemsierkunst wereldwijd delemen met het publiek.

Charlie Delachapelle

Ambassadeur BE-FLORIST (Wallonië)

Charlie Delachapelle van Charlies Angels uit Chièvres is een trendvolle florist die gefascineerd is door de schoonheid en de kleurendiversiteit van bloemen. Hij wil met zijn florale creaties vooral een glimlach op het gezicht van zijn klanten toveren. Hij begeleidt eveneens met veel enthousiasme stagiairs-floristen en wil hen op die manier ondersteunen.


Hun missie

BE-FLORIST werkt vanaf  1 februari 2024 met ambassadeurs die BE-FLORIST zullen vertegenwoordigen.  Bart D'Hondt en Davy Fredrix zullen Vlaanderen vertegenwoordigen. Max Hurtaud neemt het ambassadeurschap op voor Brussel, Charlie Delachapelle voor Wallonië.

Wat kan  u verwachten ?

  • BE-FLORIST wenst zijn ondersteunende rol voor beroepsfloristen uit te breiden door de inzetting van deze florale ambassadeurs.
  • Zij zijn op de hoogte van de algemene werking van BE-FLORIST en werken mee aan de toekosmtvisie van het floristenberoep in de sector.
  • Ze zijn de toegankelijke en officiële aanspreekpunten voor al uw beroepsgerelateerde vragen.
  • Zij vertegenwoordigen BE-FLORIST op evenementen, opendeurdagen, demo's, ...
  • Zij promoten het beroep van de floristen.
Ambassadeurs BE-FLORIST